Spaghetti alla Carbonara
TM6 TM5

Spaghetti alla Carbonara

4.3 (147 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g pecorino, cut in pieces (3 cm)
  • 150 g guanciale, cubed (see tip)
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 1 medium egg
  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 3 pinches ground black pepper
  • 1 pinch fine sea salt
  • 320 g dried spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2999 kJ / 716.8 kcal
Białko
24.2 g
Węglowodany
63.5 g
Tłuszcz
42.2 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy