Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
TM6

Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 160 - 180 g red radishes, with leaves
  • 5 pinches salt, or to taste
  • 220 g whipping cream
  • 120 g milk
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 g agar-agar
  • 100 g soft goat's cheese
  • 50 g Greek yoghurt

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
724 kJ / 173 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
1 g
Sód
610 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy