Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • red radishes with leaves
    160 - 180 g
  • salt or to taste
    5 pinches
  • whipping cream
    220 g
  • milk
    120 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • agar-agar
    2 g
  • soft goat's cheese
    100 g
  • Greek yoghurt
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 610 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...