Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 - 180 g red radishes, with leaves
- 5 pinches salt, or to taste
- 220 g whipping cream
- 120 g milk
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 g agar-agar
- 100 g soft goat's cheese
- 50 g Greek yoghurt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1h 15 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Lemon, Almond and Olive Oil Cake
5h
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 Std. 40 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min