Urządzenia i Akcesoria
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
red radishes with leaves160 - 180 g
-
salt or to taste5 pinches
-
whipping cream220 g
-
milk120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
agar-agar2 g
-
soft goat's cheese100 g
-
Greek yoghurt50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
4 g
Kalorie
724 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Meatballs with tomato sauce
Brak ocen
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
25 min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Spicy Minced Chicken Salad
30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Pain Perdu with Pear, Ginger and Berry Compote
40 min
Quick cheese soufflés
45 min