Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bebida de almendras
- 250 g de almendra cruda sin piel
- 50 g de dátiles sin hueso
- 1500 g de agua
Pudin
- 1 cucharadita de mantequilla, para engrasar
- 250 - 300 g de pan del día anterior en rebanadas de 5 mm
- 8 huevos
- 80 g de azúcar moreno
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Salsa de frutos rojos
- 50 g de azúcar moreno
- 150 g de zumo de naranja
- 150 g de frutos rojos frescos variados
- 240 g de yogur griego
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1401 kJ / 335 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 221.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Compota de manzana y mango con granola de quinoa
1 Std.
Pastel de limón con crema de queso
1 godz. 25 min
Pastel de cereza
1 godz. 10 min
Postre de cítricos y merengue
35 Min
Crème Brûlée vegana
4 godz. 45 min
Helado de frutos secos con crumble de cítricos y flores
17sa 15 dk
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2 Std.
Panecillos de avellanas
15h 30min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Polos de limonada y melocotón
4h 15min
Helado de manzana y menta
8j 20 menit