Pudin de frutos rojos

Pudin de frutos rojos

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Bebida de almendras
  • de almendra cruda sin piel
    250 g
  • de dátiles sin hueso
    50 g
  • de agua
    1500 g
Pudin
  • de mantequilla para engrasar
    1 cucharadita
  • de pan del día anterior en rebanadas de 5 mm
    250 - 300 g
  • huevos
    8
  • de azúcar moreno
    80 g
  • vaina de vainilla (solo las semillas)
    1
  • de canela molida
    1 pellizco
  • de nuez moscada molida
    1 pellizco
Salsa de frutos rojos
  • de azúcar moreno
    50 g
  • de zumo de naranja
    150 g
  • de frutos rojos frescos variados
    150 g
  • de yogur griego
    240 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 335 kcal / 1401 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 15.3 g
Węglowodany 38.6 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 221.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...