Wersje kompatybilne
Pan a la plancha con mantequilla de ajo y perejil
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo
- 3 - 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 340 g de harina de trigo
- 3 yogures griegos
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharadita de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2020 kJ / 482 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 69.2 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.6 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 1087 mg
Alternatywne przepisy
Huevos turcos (Cilbir) con ensalada verde
30min
Pan blanco
3h 10min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 Std. 20 Min
Brioche con crumble (Challahs)
1 Std. 30 Min
Tortitas japonesas
30min
Fritos Mac and Cheese
2h 30min
Rollitos de tostadas francesas con frutos rojos
45min
Manakish
2 Std. 40 Min
Tequeños
45min
Muffins ingleses
1 Std. 30 Min
Cilindros de pasta filo rellenos de queso y ras el hanut
35min
Pizza al estilo napolitana (Come, reza, ama)
50min