Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1350 g de agua
-
30
g de zumo de limón
lub 1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo) - 120 g de azúcar
- 2 cucharaditas de vainilla líquida
- 1 ½ cucharaditas de canela molida
- 4 peras peladas, descorazonadas y en mitades (conferencia, Williams, etc)
- 2 cucharadas de almendras laminadas tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1024 kJ / 244 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1h 50min
Ensalada templada de pulpo (Al vacío)
8 Std.
Peras con salsa de canela Al vacío TM6
2h 5min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5 Std.
Nueces pacanas especiadas
30 Min
Naranja en almíbar de especias
4óra 20p
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5 Std.
Peras al vino tinto
3 Std. 20 Min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1 Std. 40 Min
Bola de queso crema con granada
30 Min
Caramelo líquido oscuro
35 Min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 min.