Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g verduras variadas o verduras sobrantes (pieles y hojas) en trozos
- 1 cebolla con piel, en mitades
- 50 g de champiñones
- 2 dientes de ajo con piel
- 2 hojas de laurel secas
- 4 granos de pimienta de Jamaica
- 10 granos de pimienta negra
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 ramitas de romero fresco
- 1500 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1634.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hervido
40 Min
Caldo de verduras
35 Min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 Min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Bacalao con samfaina
1 Std.
Pimientos dorados (100 g)
15min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Puerros pochados (80 g)
15min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1 Std.
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min