Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM6 TM5

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 (9 ocen)

Składniki

Dough

  • 45 g sugar, divided
  • 120 g water, room temperature
  • 7 g active dry yeast
  • 55 g butter, divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)
  • 290 g milk, room temperature
  • 635 g all-purpose flour, divided, plus extra to dust
  • 10 g salt, good quality

Toutons

  • 250 g vegetable oil, to fry

Bread

  • butter, melted, to brush, plus extra to serve
  • molasses, to serve
  • powdered sugar, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1383.2 kJ / 330.6 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
19.4 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
1.2 g
Sód
251.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy