猪肉丸

猪肉丸

4.5 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
20 块(pc)

Składniki

  • 猪前腿肉 (梅花肉) ,冷藏
    300 克
  • 1 茶匙
  • 青葱
    3 公分
  • 蒜瓣
    3 个
  • 细砂糖
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 木薯粉
    30 克
  • 绍兴花雕酒
    60 克
  • 800 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 127 mg
Białko 4 g
Kalorie 226 kJ / 54 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...