Urządzenia i Akcesoria
Vanillesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche180 - 200 g
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Vanilleextrakt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
80.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
824.1 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1 Std. 40 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min
Reisauflauf mit Äpfeln
1 Std. 45 Min
Scones
30 Min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 Min
Vanillepudding
15 Min
Schokoladenpudding
10 Min
Vanillezucker
72 Std.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
20 Min
Glutenfreie Apfel-Muffins
50 Min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min