Urządzenia i Akcesoria
Vanillesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche180 - 200 g
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Vanilleextrakt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
80.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
824.1 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Caramelsirup
35 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Tzatziki
10 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50 min
Quarkcreme mit weisser Schoggi
1 godz. 10 min
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Schnelle Brownies
25 min
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min