Urządzenia i Akcesoria
Vanillesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche180 - 200 g
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Vanilleextrakt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
80.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
824.1 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cookies
50 min
Mayonnaise
5 min
Mousse au Chocolat
4 godz.
Tomatensauce (Grundrezept)
1 godz.
Chriesi-Muffins mit Streusel
50 min
Tzatziki
10 min
Zwetschgen Konfitüre
45 min
Himbeer-Zitronen Gelee
45 min
Rhabarber-Erdbeer Konfitüre
55 min
Gurken-Limo
5 min
Brombeer-Birnen Konfitüre
45 min
Quarkcreme mit weisser Schoggi
1 godz. 10 min