Urządzenia i Akcesoria
Vanillesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche180 - 200 g
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Vanilleextrakt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
80.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
824.1 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti mit Käse-Erbsen-Sauce
40 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Sauce Hollandaise
15 min
Käse-Knöpfli
35 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Tzatziki
10 min
Vanillepudding
15 min
Apfelmus
20 min
Mayonnaise
5 min
Mini-Germknödel mit Zwetschgenkonfitüre, Mohnzucker und Vanillesauce
45 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min