Urządzenia i Akcesoria
Vanillesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Crème fraîche180 - 200 g
-
Milch150 g
-
Eier2
-
Zucker50 g
-
Vanilleextrakt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
80.5 mg
Białko
5.9 g
Kalorie
824.1 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Reisauflauf mit Äpfeln
1 godz. 45 min
Blitz Béchamel
15 min
Käse-Knöpfli
35 min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1 godz. 10 min
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Himbeer-Zitronen Gelee
45 min
Brombeer-Birnen Konfitüre
45 min
Birnen-Safran Kompott
3 godz. 30 min
Quarkcreme mit weisser Schoggi
1 godz. 10 min
Buchteln (Dampfnudeln) mit Vanillesauce
1 godz. 40 min
Weiche Brötchen
1 godz. 45 min