Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)
TM6 TM5

Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)

1.7 (86 ocen)

Składniki

  • 50 g ziemniaka, pokrojonego na kawałki
  • 100 g bulwy kopru włoskiego, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 500 g wody
  • 1 szczypta kminku, ziaren
  • 10 g masła

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
598 kJ / 143 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
16.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
3.8 g
Sód
56 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy