Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)

Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)

1.7 96 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja

Składniki

  • 50 g ziemniaka pokrojonego na kawałki
  • 100 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 500 g wody
  • 1 szczypta kminku ziaren
  • 10 g masła

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 56 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 598 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...