
Urządzenia i Akcesoria
Straszne przekąski
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 sztuk
Składniki
-
boczku parzonego, w plastrach pokrojonego w paski200 g
-
cebula (ok. 100 g), przekrojona na pół1
-
ząbek czosnku1
-
oleju15 g
-
serka topionego podzielonego na kawałki100 g
-
soli1 szczypta
-
papryki wędzonej, mielonej1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
kiełbasy chorizo pokrojonej w ok. 5 mm kostkę250 g
-
ciasta francuskiego schłodzonego (po 275 g)2 opakowania
-
mąka pszenna do oprószenia blatu
-
czarnych oliwek, bez pestek najlepiej dużych (ok. 100 g)60
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
129.7 kcal /
542.6 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
11.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
262.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN II
10 Przepisów
Polska
Polska