蓝花糯米糕

蓝花糯米糕

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 人份

Składniki

  • 蓝花 新鲜或干燥,稍微洗净
    20 朵
  • 热水
    50 克
  • 糯米 浸泡约2小时后沥干
    300 克
  • 椰浆
    200 克
  • ½ 茶匙
  • 班兰叶 切成5公分长
    3 片
  • 1200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1 g
Kalorie 338 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...