Pierna de cordero al romero con patatas

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 683 kcal / 2852 kJ
Białko 43.6 g
Tłuszcz 38.6 g
Węglowodany 38.7 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 14.3 g
Sód 364.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...