Pierna de cordero al romero con patatas
TM6

Pierna de cordero al romero con patatas

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 800 - 900 g de pierna de cordero deshuesada
  • 5 - 6 ramitas de romero fresco
  • 4 pellizcos de sal
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1000 g de agua
  • 800 g de patatas de guarnición
  • 1 diente de ajo
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 10 g de miel
  • 30 g de aceite de oliva

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2852 kJ / 683 kcal
Białko
43.6 g
Węglowodany
38.7 g
Tłuszcz
38.6 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Błonnik
5.5 g
Sód
364.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy