Urządzenia i Akcesoria
Chlebki z grilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 sztuk
Składniki
-
170 g wody
-
¾ łyżeczki suchych drożdży10 g drożdży świeżych pokruszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
300 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
15 g oliwy z oliwek15 g oleju plus dodatkowa ilość do posmarowania
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
4 g
Kalorie
621 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Rozeta pizzowa do odrywania
1 godz. 45 min
Imprezowe kąski preclowe
1 godz. 20 min
Ziemniaki Hasselback i dip z serem pleśniowym
1 godz. 25 min
Grillowane warzywa z serem feta
35 min
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
1 godz. 10 min
Wieniec pszenno-orkiszowy z camembertem
1 godz. 50 min
Pomidorowy chlebek do odrywania
1 godz. 50 min
Pizzowe łódeczki w dwóch wariantach
1 godz. 30 min
Bułki łobuza i spółki
1 godz. 55 min
Domowe bułki do hot dogów
2 godz. 15 min
Bułki do hamburgerów
3 godz.
Pita
2 godz. 30 min