Urządzenia i Akcesoria
泰式肉末炒冬粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
新鮮紅辣椒 去籽,切段(約2公分)5 克
-
蒜苗 切段(約2公分)20 克
-
紅蔥頭5 克
-
油10 克
-
豬絞肉100 克
-
二砂糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
水60 - 70 克
-
檸檬汁2 茶匙
-
冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
九層塔 只取葉子5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
1135 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI美味廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan