Urządzenia i Akcesoria
Korean Fried Chicken
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portion
Składniki
Chicken
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced½ inch
-
all purpose white flour70 g
-
cornstarch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings995 g
Sauce
-
garlic clove5
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced3 cm
-
golden brown sugar45 g
-
rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste to taste30 - 60 g
-
ketchup30 g
-
soy sauce, dark15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1903.5 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
3116 kJ /
744.7 kcal
Tłuszcz
38.7 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Fried Chicken Wings
3 godz. 10 min
Caramel Honeycomb Cake
2 godz. 30 min
Mojito
10 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Bannock Bread
45 min
Polish Doughnuts (Pączki)
1 godz. 20 min