Urządzenia i Akcesoria
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Filling
-
olive oil divided30 g
-
onion divided150 g
-
garlic cloves divided2
-
lean ground beef crumbled into small portions, divided500 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper divided, plus extra to season, to taste¼ tsp
-
fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds25 g
-
ground paprika2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can)canned sweet corn kernels drained (approx. 1 can)398 ml
-
water995 g
-
vinegar60 g
Topping
-
700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)yellow potatoes sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)700 g
-
whole milk175 g
-
butter diced, divided, to taste60 g
-
salt1 tsp
-
dried ground savory1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
895.8 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1850.5 kJ /
442.3 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Tomato and Feta Pasta
50 min
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min