Urządzenia i Akcesoria
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Filling
-
olive oil divided30 g
-
onion divided150 g
-
garlic cloves divided2
-
lean ground beef crumbled into small portions, divided500 g
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper divided, plus extra to season, to taste¼ tsp
-
fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds25 g
-
ground paprika2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can)canned sweet corn kernels drained (approx. 1 can)398 ml
-
water995 g
-
vinegar60 g
Topping
-
700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)yellow potatoes sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)700 g
-
whole milk175 g
-
butter diced, divided, to taste60 g
-
salt1 tsp
-
dried ground savory1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
895.8 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1850.5 kJ /
442.3 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
32.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Green Bean Gremolata
25 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Steamed Cumin Beef Buns
2 godz. 30 min
Red Rice
55 min