![Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie) Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/60a90b3f-cb8d-4d52-8a19-8d76d7cc2219/Derivates/58815854-ce2d-4e2e-a52e-fa2f3e9d486f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 30 g olive oil, divided
- 150 g onion, divided
- 2 garlic cloves, divided
- 500 g lean ground beef, crumbled into small portions, divided
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, divided, plus extra to season, to taste
- 25 g fresh parsley or ½ bunch, patted dry, cut in thirds
- 2 tsp ground paprika
- 1 tbsp Worcestershire sauce
-
398
ml canned sweet corn kernels, drained (approx. 1 can)
lub 398 ml canned creamed sweet corn, undrained (approx. 1 can) - 995 g water
- 60 g vinegar
Topping
-
700
g yellow potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.)
lub 700 g Yukon gold potatoes, sliced or diced (2.5 cm/(½ in.) - 175 g whole milk
- 60 g butter, diced, divided, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried ground savory
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1850.5 kJ / 442.3 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 32.6 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 895.8 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1小时 45 分钟
Molten Lava Cake
45 分钟
Gyro Spice Blend
5 分钟
Steamed Frittata Egg Cups
45 分钟
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 分钟
Peeler Mashed Potatoes (Metric)
35min
Confetti Rice
45 分钟
Flammkuchen with dates and bacon
1 Std. 20 Min
Chicken Mole Verde
Brak ocen
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min