Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
water910 g
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
pasta, dried, type fettuccine340 g
-
olive oil2 tsp
-
onion cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
butter, unsalted30 g
-
artichoke heart, marinated (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream, 35% fat225 g
-
sour cream, any type60 g
-
parsley leaf, fresh chopped8 sprigs
-
basil, fresh leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
black pepper, ground to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1190.6 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
3453.2 kJ /
825.3 kcal
Tłuszcz
47.8 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.8 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Step into Spring CA
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Brak ocen
Three Egg French Omelet
30 min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Creamy Potato Salad
Brak ocen
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Chocolate Peanut Butter Shake
15 min