Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g golden brown sugar
- 2 tbsp all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 tbsp cornstarch
- 1 egg, large
- 225 g whipping cream, 33%-35% M.F.
-
270
g pie pastry disc, homemade (see Tip)
lub 1 pie dough, store bought
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1458.2 kJ / 348.5 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 47.4 g
- Tłuszcz
- 16.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 173.1 mg
Alternatywne przepisy
Flan Pudding
3h
Carrot Cake
Brak ocen
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3hod. 10min
Canadian Strawberry Shortcake
30 Min
Peach Cobbler
2h 35min
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Classic Quiche Lorraine
2h 45 min
Chocolate Souffles
50 Min
Artisan Bread (Betty)
4h 35 min
Banana Cream Pie with Wafer Crust
1j 35 menit
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min