Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Białko
- 40.3 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 0.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lobster Bisque
1h 50 min.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Tempered Chocolate
Brak ocen
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Shrimp and Crab Stack
25min
Browning Pork Strips
15min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Crab Cakes
1h 35min