![Sous-Vide Osso Buco Sous-Vide Osso Buco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/00d006c6-59be-44fd-aefd-3cb21bd5dd5a/Derivates/18208ba5-edd7-40f7-8553-c536d3f58867.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Białko
- 40.3 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 28.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 0.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Brak ocen
Liver cake
1 Std. 50 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Holiday Brisket
6h 55min