![Sage and black garlic butter Sage and black garlic butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7766d82c-38b5-46a2-be81-2590bbafd4e3/Derivates/07fe3d17-c39b-4060-be2a-be7dbe52b634.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 sprig fresh sage, leaves only (approx. 5 leaves)
- 3 black garlic cloves (see Tips)
- 120 g butter (see Tips)
- 2 pinches sea salt
- Wartości odżywcze
- na 120 g
- Kalorie
- 4154.2 kJ / 992.9 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 98.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 62.3 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 258.1 mg
Alternatywne przepisy
Grated Cheese (Medium-Hard)
5min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Rose Harissa
20 Min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Garlic and herb butter
10 Min
Minced Meat
35 min
Mint sauce
5min
Pizza sauce
30min
Cooking potatoes
45 Min
No fail mash potato
20 Min
Tomato passata
1 Std. 40 Min