Pulled-Pork-Burger

Pulled-Pork-Burger

4.2 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehen
    2
  • Schweineschulter, ohne Knochen (5-6 grosse Stücke)
    800 g
  • Zwiebeln in halben Ringen
    110 g
  • Rosmarin, frisch
    1 Zweig
  • Wasser
    225 g
  • Apfelessig
    170 g
  • Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Barbecue-Sauce
    510 g
  • Burgerbrötchen
    6
  • Salatblätter grüner Salad
    6
  • rote Zwiebel in halben Ringen
    1

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 847 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...