Urządzenia i Akcesoria
Brokkolisalat mit Pinienkernen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Brokkoli in Röschen300 g
-
1 gelbe Peperoni, in Stückenrote Peperoni in Stücken1
-
Apfel gross, in Stücken1
-
30 g SonnenblumenkernePinienkerne, unverarbeitet30 g
-
Olivenöl25 g
-
15 g Balsamico, hellObstessig15 g
-
Honig1 TL
-
Senf1 ½ TL
-
1 TL KräutersalzSalz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
461 kJ /
110 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Erlebniskochen
2 godz.
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35 min
Apfelkuchen mit Streuseln
2 godz. 30 min
Kürbis-Kokossuppe
45 min
Pfirsich-Joghurt-Glace
20 min
Fruchtglace
5 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10 min
Dattel-Curry-Dip
5 min
Ebly-Salat mit Gemüsevinaigrette
35 min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 min
Gemüsesalat Thermomix® Style
10 min