Urządzenia i Akcesoria
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan100 g
-
Fenchel geviertelt, Strunk entfernt500 g
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken1 TL
-
Pfeffer etwas mehr zum Abschmecken4 Prisen
-
Olivenöl50 g
-
30 g ObstessigZitronensaft, frisch gepresst30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
728 mg
Białko
9 g
Kalorie
1014 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melonen-Linsensalat im Glas
50 min
Randensalat mit Meerettich
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 min
Randensalat mit Meerettich (TM5)
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce (TM5)
10 min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 min
Schweinshalssteak mit Knoblauch-Tomaten-Butter
1 godz.
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15 min
Randensalat
10 min
Sellerie-Apfel-Salat
10 min
Kartoffelstock nature
55 min