Fenchelsalat mit Parmesan
TM6 TM5

Fenchelsalat mit Parmesan

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan
  • 500 g Fenchel geviertelt, Strunk entfernt
  • 1 TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
  • 4 Prisen Pfeffer, etwas mehr zum Abschmecken
  • 50 g Olivenöl
  • 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
    lub 30 g Obstessig

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1014 kJ / 242 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
728 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy