Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů hlávkového zelí, bílého
- 300 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička kmínu
- 2 čajové lžičky soli
- olej, na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborové knedlíky
50 min
Žampióny plněné kysaným zelím
40 min
Kapr na modro
Brak ocen
Kuřecí kari salát
30 min
Hrachovo cizrnové toasty
10 Min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 min
Americké pečené fazole
Brak ocen
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Brak ocen
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5hod. 30min
Fazolové placičky
10h 30min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min