Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů hlávkového zelí, bílého
- 300 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička kmínu
- 2 čajové lžičky soli
- olej, na vymazání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 60.7 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Brokolicová pomazánka
15 min
Kapr na modro
Brak ocen
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 min
Celozrnný chléb se semínky (bez lepku)
4h
Drůbeží nářez
Brak ocen
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Závitky z tresky a lososa s česnekovou omáčkou
Brak ocen
Rybí polévka s pórkem
35 min
Fenyklový digestiv
10 min
Huspenina
2h 25min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 min