Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
lub 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 Min
Auvergneský sýrový quiche
1小时 20 分钟
Čerstvé těsto na těstoviny
40 Min
Drůbeží klobása
3 Std. 30 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 Std.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2h 35min
Kořeněné kuličky s čínskými nudlemi
1 Std. 30 Min
Krůtí závitky po indicku
1h 10min
Avokádový salát s brusinkami a vlašskými ořechy
10min
Rajčatový kuřecí quiche s bazalkou
1 Std.
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 Std. 30 Min