Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
- 60 gramů vody
-
1
čajová lžička octa
lub 1 čajová lžička rýžového vinného octa - 25 gramů cukru
- 1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
- 1 čajová lžička kukuřičného škrobu
- 1 vejce
- 20 gramů hladké mouky
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů kuřecích prsou, vykostěných (2 plátky)
- slunečnicový olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1hod.
Mango lasi pralinky
Brak ocen
Rizoto s parmazánem a jahodami
25min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3h 15min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Šašlik s rajčatovou salsou
35 min
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1hod.