Urządzenia i Akcesoria
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
2 porce
Składniki
-
20 gramů bílého vína
-
1 čajová lžička Madeirského vína nebo jiného dezertního vína
-
60 gramů vody
-
1 čajová lžička rýžového vinného octa1 čajová lžička octa
-
25 gramů cukru
-
1 citrón (½ vymačkaná a ½ na plátky)
-
1 čajová lžička kukuřičného škrobu
-
1 vejce
-
20 gramů hladká mouka
-
2 špetky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
300 gramů kuřecích prsou vykostěných (2 plátky)
-
slunečnicový olej na smažení
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
35.9 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jsme dva!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Grilovaný hovězí Reuben sendvič
2 godz. 20 min
Baleárská omáčka
15 min
Muffiny z listového těsta s lososem a avokádem
35 min
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Masové kuličky s polentou
Brak ocen
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 godz. 15 min
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40 min
Teplý kuřecí salát se sýrem
25 min
Buchty s uzeným masem
1 godz. 30 min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 godz. 15 min
Kuřecí kuličky
25 min