
Urządzenia i Akcesoria
Pizza Tonno e cipolla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Mehl450 g
-
Wasser250 g
-
frische Hefe5 g
-
Salz10 g
Belag und Fertigstellung
-
Zwiebel klein, halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Tomaten in Stücken150 g
-
Tomatenmark50 g
-
Zucker1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Pizzagewürz1 ½ TL
-
Balsamico, dunkel1 EL
-
Mehl zum Bearbeiten
-
Thunfisch, in Lake abgetropft1 Dose
-
rote Zwiebel in Ringen1
-
geriebener Käse250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
781 kcal /
3267 kJ
Białko
39 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
98 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
1827 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rock deinen Ofen!
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy