Pizza Tonno e cipolla

Pizza Tonno e cipolla

4.5 129 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

Teig
  • Mehl
    450 g
  • Wasser
    250 g
  • frische Hefe
    5 g
  • Salz
    10 g
Belag und Fertigstellung
  • Zwiebel klein, halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
  • Tomaten in Stücken
    150 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Pizzagewürz
    1 ½ TL
  • Balsamico, dunkel
    1 EL
  • Mehl zum Bearbeiten
  • Thunfisch, in Lake abgetropft
    1 Dose
  • rote Zwiebel in Ringen
    1
  • geriebener Käse
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1827 mg
Białko 39 g
Kalorie 3267 kJ / 781 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Węglowodany 98 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...