Urządzenia i Akcesoria
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcjonalnie)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pad Thai
45 min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Brak ocen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Dadel- en Haverdrank
20 min
Quinoasalade
40 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Rode kool met appel
1 godz. 10 min