Urządzenia i Akcesoria
Levercake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porties
Składniki
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
19 g
Kalorie
1362 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Hummus
5 min
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Tempé
48 godz.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Ingemaakte citroenen
Brak ocen
Kip met 'mole verde' saus
1 godz.
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen