Urządzenia i Akcesoria
Levercake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porties
Składniki
Leverpannenkoeken
-
kippenlever600 g
-
eieren2
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren30 g
Vulling
-
uien in 4 gesneden160 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
teentjes knoflook3
-
olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonaise huisgemaakt100 g
Opbouw
-
mayonaise huisgemaakt20 g
-
10 g verse gemengde kruiden, fijngehaktverse dille fijngehakt10 g
-
groene paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
-
rode paprika ontdaan van zaadjes, in blokjes (0,5 cm)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
19 g
Kalorie
1362 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Spareribs met glazuur van appel en honing
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Regenboog Veggie Pizza
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Piadina uit Emilia Romagna
15 Min
Crème anglaise
15 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen