Urządzenia i Akcesoria
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Roggebroodjes
12 godz.
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Zalmvlecht
Brak ocen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Mini panettone
Brak ocen
Halloween broodjes
Brak ocen
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Volkorenbrood
Brak ocen
Roggebrood
Brak ocen