Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Scandinavische brunch
Brak ocen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Brak ocen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Pierogi met vlees
1 godz.
Nyonya kip-curry bun
Brak ocen
Levercake
1 godz. 50 min
Hornazo
Brak ocen