Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Pindakaas Crackers
35 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
Flammekuchen
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Koken van parelspeltgraan
Brak ocen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 godz. 55 min
Volkorenbrood
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen