Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Brak ocen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Mini panettone
Brak ocen
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Vegan mayonaise
Brak ocen
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Eendenlever
33 godz.
Hummus van rode biet
10 min