Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Brak ocen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Zalmtartaar
10 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Flan van asperges met zeetong
Brak ocen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Vitello tonnato
13 godz.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min