Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porties
Składniki
-
pruimtomaten rijp, in helften gesneden1000 g
-
groene paprika50 g
-
uien40 g
-
komkommer deels geschild70 g
-
teentje knoflook1
-
azijn30 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 - 100 g
-
ijsblokjes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
13 godz.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Brak ocen
Gazpacho met kers en munt
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Courgettesoep met munt
35 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Tzatziki
20 min
Zalmtartaar
10 min
Baba met rum
Brak ocen
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min