Urządzenia i Akcesoria
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar
Składniki
-
bacon cut into pieces4 oz
-
shallot1 oz
-
olive oil5 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
maple syrup to taste½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1656 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
7589.4 kJ /
1813.9 kcal
Tłuszcz
187.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
34.7 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Beer Cheese
15 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Garlic Paste
20 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 min
Creamed Spinach
30 min