Urządzenia i Akcesoria
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar
Składniki
-
bacon cut into pieces4 oz
-
shallot1 oz
-
olive oil5 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
maple syrup to taste½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1656 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
7589.4 kJ /
1813.9 kcal
Tłuszcz
187.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
34.7 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Habanero Salsa
10 min
Baked Brie Pie
50 min
Shrimp Cocktail
50 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Eggcellent Caesar Dressing
10 min
Creamed Spinach
30 min