Urządzenia i Akcesoria
猪脚姜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
猪蹄 切小段700 克
-
料酒10 克
-
姜 去皮,切块拍碎200 克
-
广式甜醋1000 克
-
水煮蛋 去壳4 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
238.2 mg
Białko
31 g
Kalorie
1789 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny