猪脚姜

猪脚姜

3.3 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 焯水用
    600 克
  • 猪蹄 切小段
    700 克
  • 料酒
    10 克
  • 去皮,切块拍碎
    200 克
  • 广式甜醋
    1000 克
  • 水煮蛋 去壳
    4 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 238.2 mg
Białko 31 g
Kalorie 1789 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 19.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...