Urządzenia i Akcesoria
芦笋XO酱炒带子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
XO酱40 克
-
蒜头 切片1 粒
-
红甜椒 切块70 克
-
芦笋 去皮,切段150 克
-
带子 吸干水分220 克
-
盐½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
783 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
8.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny