Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and potatoes with hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738.7 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Tłuszcz
40.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Béchamel Sauce
Brak ocen
Greek Fava dip
50 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4 godz. 30 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Oysters with lime granita
5 min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min