Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and potatoes with hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Asparagus and potatoes
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
unsalted butter5 g
-
new baby potatoes (see Tips)700 - 750 g
-
white asparagus trimmed (see Tips)1000 - 1500 g
Hollandaise sauce
-
water20 - 40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 - 20 g
-
unsalted butter175 - 350 g
-
egg yolks4 - 8
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738.7 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2308.1 kJ /
551.7 kcal
Tłuszcz
40.5 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus and saffron risotto
35 min
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Tzatziki
15 min
Hornazo
Brak ocen
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Smoked salmon terrine
24 godz. 25 min
Hollandaise
15 min