Urządzenia i Akcesoria
Leek and potato soup with crispy smoked ham
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for serving25 g
-
leek finely sliced80 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces380 g
-
dried porcini mushrooms soaked and squeezed10 g
-
water380 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
1 slice prosciutto, cut into thin stripssmoked dry-cured ham (speck), cut into thin strips1 slice
-
fresh chives finely chopped4 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.5 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Vegetarian cassoulet with pulses
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Leek and potato soup
45 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Poppy seed and rosemary crispbread
1 godz. 15 min
Mushroom soup
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min