Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 6 tuorli
- 200 g di zucchero
-
40
g di amido di mais (maizena)
lub 60 g di farina tipo 00 - 3 pezzetti di scorza di limone (senza la parte bianca)
- zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1001 kJ / 239 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ricciarelli
7sa
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Panforte
1sa
Budini di riso con crema pasticcera alla zucca
2 Std.
Pan co' Santi
7sa
Pici all'aglione
1h 25 min
Crema inglese
15 Min
Gnudi toscani
40 Min
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Pappa al pomodoro
35 dk
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1sa 30 dk
Paté di fegatini
30 Min