Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 1 c. à soupe de beurre, pour graisser
- 150 g de farine mi-blanche
- 75 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 150 g d'Appenzeller, en morceaux (2 cm)
- ¼ de bouquet de persil plat frais (environ 5 g), effeuillé
- 600 g d'asperges vertes
- 200 g de cottage cheese nature
- 3 œufs
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de panure
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 397 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30 min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Soupe d'orge des Grisons
55 min
Gratin de quinoa et brocolis
1 Std. 10 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Caponata de lentilles
1h
Lasagne verdi
1h 15min
Salade de légumes citronée
15min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 Min