Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de poivron rouge en cubes (2.5 cm/1 in.)
- 30 g d'huile d'olive vierge extra
- 170 g d'oignon, coupée en quartiers (2.5 cm/1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 13 ounce
- Kalorie
- 1166 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caviar d'aubergines (Zaalouk marocain)
50min
Riz Rouge Tex-Mex
1h
Pommes de terre rissolées
20 min
Éplucher du gingembre
5 Min
Haricots verts "blistés" à la chinoise (Hestan Cue™)
25 min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
Brak ocen
Sauce à pizza
35min
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1h
Riz blanc au citron et à l'ail
35min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h