![Gelber Fisolensalat Gelber Fisolensalat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/80ff7275-80ce-4e7a-a6d0-24bd773e8572/Derivates/9095909e-7c7f-4751-b930-6732a70a92f1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 588.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Fisolengulasch
1ωρ. 10 λεπτ.
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1ωρ. 10 λεπτ.
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2h 10min
Erdäpfelsalat
1 Std.
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk
Omas Apfelkompott mit Honig
20 dk
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 dk
Omas Apfelkompott
20 dk
Champignonsauce
30min
Schnittlauchsauce
10min