Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 EL Rapsöl
- 3 EL Apfelessig
- 1 EL Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
Gelbe Fisolen
- 500 g Wasser
- 500 g gelbe Fisolen, frisch, halbiert
- 1 TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 402.8 kJ / 95.8 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 6.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 588.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karotten-Pastinaken-Suppe; Krautrouladen mit Erdäpfeln und Weißweinsauce
1h 45min
Fisolengulasch
1h 10min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Omas Apfelkompott
20 min
Erdäpfelsalat
1h
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Omas Apfelkompott mit Honig
20 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Apfelkren
40 Min
Rindsgulasch klassisch
3 godz. 20 min
Schnittlauchsauce
10min
Butternusskürbisgemüse
25 min