Urządzenia i Akcesoria
Madurese Chicken Satay
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portions
Składniki
Chicken Satay
-
chicken leg meat, skinless, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
Indonesian white spice paste room temperature70 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)60 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tip)120 g
-
Indonesian white spice paste room temperature50 g
-
fresh red curly chillies cut in halves25 g
-
vegetable oil25 g
-
palm sugar20 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)65 g
-
sugar10 g
-
fresh kaffir lime leaves cut in thin slices5
-
water500 g
-
chicken stock powder½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste½ tsp
-
crispy fried shallots30 g
-
limau lime juice only3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3286 mg
Białko
54 g
Kalorie
4471 kJ /
1069 kcal
Tłuszcz
69 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Sichuan Chili Oil
50 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
Prawn Laksa
50 min
Mee Siam Kuah
1 godz. 5 min
Ayam Paprik
30 min
Sambal Brinjal
40 min
Sambal Kangkung
10 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min