Torta cioccolato e frutti di bosco con farina di riso

Torta cioccolato e frutti di bosco con farina di riso

4.4 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni

Składniki

Farina di riso
  • di riso
    150 g
Impasto
  • di Rum
    50 g
  • di mela sbucciata, pulita e a pezzi
    120 g
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    200 g
  • di burro morbido a pezzi
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero di canna
    80 g
  • uova
    3
  • di farina tipo 00
    50 g
  • di lievito in polvere per dolci
    8 g
  • di frutti di bosco, misti, freschi
    150 g
  • di confettura di frutti rossi
    30 g
  • di acqua
    1 cucchiaio
Frutta brinata e termine della preparazione
  • albume
    1
  • di frutti di bosco, misti, freschi
    100 g
  • zucchero q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 318.4 kcal / 1332.2 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 9.8 g
Sód 109.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...