
Urządzenia i Akcesoria
Foresta nera (senza glutine e lattosio)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 porzioni
Składniki
-
uova albumi e tuorli separati6
-
di zucchero150 g
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi140 g
-
di farina di quinoa100 g
-
di olio di semi di girasole60 g
-
di lievito in polvere per dolci8 g
-
di panna vegetale400 g
-
di confettura di ciliegia100 g
-
di acqua tiepida30 g
-
ciliegie sciroppate denocciolate15 - 20
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
367 kcal /
1535.5 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
37.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
43.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mamma sei unica
22 Przepisy
Włochy
Włochy