Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di latte intero
- 400 g di mascarpone
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 biscotti savoiardi
- cacao amaro in polvere q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1263.6 kJ / 302 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 26.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 218.8 mg
Alternatywne przepisy
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10 Min
Piccoli pandori con gocce di frutta
10 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Milkshake al cioccolato
10 Min
Bistecca Sottovuoto
1 Std. 10 Min
Milkshake alle pesche e vaniglia
10 Min
Frullato classico banana e fragole
10 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Milkshake biscotti e fragole
40 Min
Guancia di maiale sottovuoto
8h 30min
Grissini al burro e formaggio
30 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min