Yogurt  al tiramisù (con fermenti per yogurt)

Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
8 vasetti

Składniki

  • di latte intero
    600 g
  • di mascarpone
    400 g
  • di fermenti per yogurt in polvere
    1 bustina
  • di acqua
    250 g
  • di succo di limone
    30 g
  • biscotti savoiardi
    8
  • cacao amaro in polvere q.b.

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 302 kcal / 1263.6 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 26.7 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 12.8 g
Sód 218.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...