Urządzenia i Akcesoria
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
8 vasetti
Składniki
-
600 g di latte intero
-
400 g di mascarpone
-
1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
8 biscotti savoiardi
-
cacao amaro in polvere q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Sód
218.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1263.6 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Liquore al caramello
72 godz.
Muffin cheesecake al Varoma
40 min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 godz.
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt alla stracciatella
14 godz. 20 min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Marshmallows
10 godz.
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Panna cotta al melone
4 godz. 15 min
Meloncello
96 godz.
Caramello liquido
35 min