Urządzenia i Akcesoria
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
8 vasetti
Składniki
-
600 g di latte intero
-
400 g di mascarpone
-
1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
-
250 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
8 biscotti savoiardi
-
cacao amaro in polvere q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Sód
218.8 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1263.6 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
26.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 godz. 40 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 godz. 30 min
Ciappe
1 godz. 35 min
Frappè alle ciliegie
15 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Cheesecake alla crema catalana
4 godz.
Super Ham-Burger
2 godz. 30 min
Caramelle toffee
2 godz.
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min