Polenta cremosa ao molho de funghi
TM6 TM5 TM31

Polenta cremosa ao molho de funghi

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 15 g funghi seco, picado
  • 770 g água
  • 40 g queijo parmesão
  • 100 g creme de leite
  • 1 ½ c. chá de mistura de ervas, secas (alho, cebola e salsinha)
  • 1 c. chá de sal
  • 100 g milho de pipoca
  • 30 g manteiga

Wartości odżywcze
na 1 porção
Kalorie
2301 kJ / 501 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
74 g
Tłuszcz
25 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
40 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy