Urządzenia i Akcesoria
Polenta cremosa ao molho de funghi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porções
Składniki
-
funghi seco picado15 g
-
água770 g
-
queijo parmesão40 g
-
creme de leite100 g
-
mistura de ervas, secas (alho, cebola e salsinha)1 ½ c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
milho de pipoca100 g
-
manteiga30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
40 mg
Białko
1 g
Kalorie
2301 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dia dos Namorados
4 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Peito de peru com molho de romã
6 godz.
Risoto de pera com gorgonzola
30 min
Polenta cremosa
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30 min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Creme de milho verde
25 min
Polenta
40 min
Pastel de carne
3 godz. 15 min
Kibe assado
1 godz. 20 min
Molho vinagrete
15 min
Sopa de alho-poró e batata
45 min