Urządzenia i Akcesoria
Torta de ricota e goiabada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 fatias
Składniki
-
300 g biscoito maizenabiscoito Maria300 g
-
manteiga sem sal200 g
-
leite220 g
-
ricota400 g
-
leite condensado (equiv. 1 lata)395 g
-
ovos3
-
goiabada em pedaços200 g
-
água100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
216 mg
Białko
14 g
Kalorie
2433 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bobó de camarão - Brasil
1 godz. 10 min
Brigadeiro de chocolate (de enrolar)
9 godz.
Pavê de morango
2 godz. 45 min
Manjar de coco com calda de ameixas
4 godz. 35 min
Chipa
30 min
Curau de milho verde
30 min
Brigadeiro de colher
20 min
Biscoito goiabinha
45 min
Beijinho de coco
2 godz. 15 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 godz. 45 min
Torta capixaba
1 godz. 30 min
Bolo de milho cremoso
45 min