俄羅斯酸黃瓜湯

俄羅斯酸黃瓜湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 酸黃瓜 去皮切薄片
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切薄片
    100 克
  • 洋蔥 切四等分
    100 克
  • 30 克
  • 番茄泥
    70 克
  • 雞心
    300 克
  • 珍珠薏仁 洗淨,瀝乾
    30 克
  • 雞高湯
    1000 克
    1000 克 水
  • ½ 茶匙
  • 馬鈴薯 切方塊(1公分)
    300 克
  • 整粒黑胡椒
    10 粒
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 新鮮蒔蘿 切碎
    10 克
    10 克 新鮮巴西利, ,切碎
  • 酸奶油 搭配食用
    60 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13 g
Kalorie 1137 kJ / 272 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...