Urządzenia i Akcesoria
红油豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
肉糜100 克
-
生抽1 汤匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
料酒1 茶匙
-
蒜头3 瓣
-
油5 克
-
嫩豆腐 约2盒,切块(约1.5厘米)600 克
-
蚝油2 汤匙
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱2 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
麻油5 克
-
葱 切成葱花2 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
612 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny