牛肉烩饭

牛肉烩饭

2.1 67 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份

Składniki

  • 牛腩 切2×2厘米块,焯水备用
    160 克
  • 短粳米 冲洗沥干后约重350克
    300 克
  • 胡萝卜 切1×1厘米丁
    40 克
  • 土豆 去皮,切1×1厘米丁
    40 克
  • 香叶
    1 片
  • 340 克
  • 8 克
  • 蚝油 可根据个人口味调节
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 3 人份

Sód 1034.8 mg
Białko 52.1 g
Kalorie 7109 kJ / 1699 kcal
Tłuszcz 56.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 24.8 g
Węglowodany 245.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...