Urządzenia i Akcesoria
牛肉烩饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
3 人份
Składniki
-
牛腩 切2×2厘米块,焯水备用160 克
-
短粳米 冲洗沥干后约重350克300 克
-
胡萝卜 切1×1厘米丁40 克
-
土豆 去皮,切1×1厘米丁40 克
-
香叶1 片
-
水340 克
-
油8 克
-
蚝油 可根据个人口味调节15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 人份
Sód
1034.8 mg
Białko
52.1 g
Kalorie
7109 kJ /
1699 kcal
Tłuszcz
56.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
24.8 g
Węglowodany
245.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny